در نشستی با حضور سید مهدی فرشادان نماینده مجلس ،کیوان شافعی فرماندار و جمعی از مسئولان آخرین اقدامات در خصوص بیمارستان در دست احداث شهر کامیاران و وضعیت بهداشت و درمان این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت
روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ آخرین اقدامات در خصوص بیمارستان در دست احداث شهر کامیاران و وضعیت بهداشت ودرمان شهرستان کامیاران توسط سید مهدی فرشادان ، نماینده مردم سنندج ، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی ، کیوان شافعی فرماندار شهرستان ، شوراهای اسلامی بخش و شهرستان و جمعی از مسئولان مورد بررسی قرار گرفت.
سید مهدی فرشادان نماینده مردم سنندج ، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: سال گذشته اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی در ردیف بودجه ملی برای بیمارستان در دست احداث کامیاران قرار گرفت اما به دلیل کم کاری مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بخش زیادی از این اعتبار برگشت خورد.
وی افزود : متاسفانه با بررسی انجام شده شاهد کم کاری برخی از مدیران ذی ربط در این راستا بوده ایم و تلاش خواهیم کرد با خاطیان در دانشگاه علوم پزشکی برخورد شود.
فرشادان در ادامه با اشاره به سفر وزیر بهداشت به شهرستان و بازدید از بیمارستان سینا وتایید وضعیت اسفناک این مرکز درمانی و دستور لازم مبنی بر پیگیری و حل مسائل ومشکلات آن اظهار داشت : در این خصوص اهتمام لازم از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با هدف رفع معضل به عمل نیامد.
نماینده مردم سنندج ، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : برای سال جاری با رایزنی های به عمل آمده در کمیسیون تلفیق مبلغ ۳۵ میلیارد تومان اعتبار در ردیف بودجه برای بیمارستان در دست احداث کامیاران در نظر گرفته شده است که انتظار هست مدیران دانشگاه علوم پزشکی کردستان به عنوان متولی اصلی این طرح نسبت به پیگیری ، دریافت و جذب این اعتبار و اجرایی شدن مصوبات اقدام نمایند.
شوراهای اسلامی بخش مرکزی و موچش نیز در نشست با نماینده مردم سنندج ، کامیاران و دیواندره به بیان برخی از مسائل و مشکلات در حوزه های مختلف پرداختند و گفتند : در حال حاضر مراکز بهداشتی و درمانی روستایی خدمات قابل قبولی به مراجعین ارائه نمی دهند.
رئیس شورای بخش موچش در این باره گفت : متاسفانه در بخش موچش درمانگاهی که قبلا شبانه روزی بود عملا به یک مرکز درمانی نیمه فعال تبدیل شده و سطح بهداشت و درمان نسبت به گذشته افت شدیدی داشته است.
زارع رمشتی خاطر نشان کرد : در حاضر یکی دیگر از درمانگاههای این بخش در اسلام آباد دولکرو فاقد پزشک و امکانات لازم هست.
رئیس شورای بخش موچش به معضلات دیگر در این حوزه از قبیل کمبود امکانات پزشکی و درمانی ، نبود آزمایشگاه مناسب و بی توجهی به تامین داروهای مورد نیاز اشاره کرد و بیان داشت : پیگیری های به عمل آمده از طریق مسئولان بهداشت ودرمان به منظور رفع مشکل به نتیجه نرسیده است و متاسفانه مردم این بخش برای دریافت خدمات درمانی مجبور به عزیمت به شهرستان های همجوار هستند.
فرماندار کامیاران در این نشست از نبود عزم واراده جدی مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کردستان در احداث بیمارستان در دست احداث که از نیازها و مطالبات مردمی کامیاران است و پس از هفت سال شروع این پروژه کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است ، انتقاد کرد.
کیوان شافعی با اشاره به اینکه بیمارستان سینا امکانات کافی برای پذیرش و درمان بیماران ندارد، گفت : متاسفانه پروژه ای که با پیگیری های متعدد و تلاش مجموعه شهرستان شروع و با تلاش نماینده مجلس دارای ردیف بودجه شده است به دلیل عدم پیگیری و جذب و هزینه کرد اعتبارات آن به معضلی برای شهرستان تبدیل شده است.
شافعی افزود : علیرغم اینکه انتظار هست مدیران دانشگاه علوم پزشکی در انجام امورات مربوط به شهرستان با نماینده عالی دولت هماهنگ باشند و در این راستا هم پیگیری هایی به عمل آمده اما با بی توجهی به این موضوع و داشتن رفتار فراقانونی ، حوزه بهداشت ودرمان شهرستان کامیاران را به حال خود رها کرده و سلامت شهروندان را با خطر مواجهه نموده اند.
فرماندار شهرستان ضمن تایید مشکلات مطرح شده توسط شوراهای اسلامی بخش در حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد : عدم توجه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی به رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان مشهود است.
کیوان شافعی به حضور وزیر بهداشت در شهرستان در تیر ماه سال گذشته و عدم استفاده مسئولان دانشگاه از این ظرفیت اشاره کرد و گفت : علیرغم اخذ دستور مستقیم وزیر محترم مبنی بر تامین اعتبار یکصد میلیارد ریالی جهت توسعه بخش اورژانس بیمارستان و اعتبار دویست میلیارد ریالی جهت تکمیل پروژه ساختمانی و تامین تجهیزات پزشکی برای بخش های LDR و اتاق عمل بیمارستان سینا اقدام خاصی در این خصوص از سوی مسئولان مربوطه صورت نگرفته است.
فرماندار شهرستان در خاتمه خاطرنشان کرد : پیشرفت فیزیکی بیمارستان در دست احداث علیرغم مشکلات و اعتراضات مکرر مردمی در خصوص کیفیت و کمیت ارائه خدمات به دلیل پیگیر نبودن مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بسیار پایین است.