دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , ۱۶:۱۹:۲۷
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ساعت ۱۸:۳۷
لینک کوتاه مطلب:

نخستین جایزه منطقه ای شهیده فاطمه اسدی به میزبانی کامیاران برگزار شد

نخستین جایزه منطقه ای شهیده فاطمه اسدی عصر روز شنبه 13 اسفند ماه با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان ، مدیر کل امور بانوان و خانواده وزارت کشور ، فرماندار شهرستان ، مدیر کل ارشاد و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و با استقبال بانوان کامیارانی در محل سالن اجتماعات فرهنگ وارشاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی ، مهدی رمضانی عصر روز شنبه ۱۳ اسفند ماه در مراسم جایزه منطقه ای شهیده فاطمه اسدی که در شهر کامیاران با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور ، فرماندار شهرستان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان و جمع کثیری از مردم شهر کامیاران برگزار شد، زن را هنرمندانه ترین و خلاقانه ترین هنر پروردگار خواند و اظهار کرد: اگر به مبانی اسلامی و اعتقادی مسلمان ها رجوع کنیم به جایگاه و منزلت زن پی خواهیم برد.

مهدی رمضانی با ابراز تاسف از نگاه ابزاری به زنان در غرب ، افزود: امروز در جوامع غربی به زن دید کالایی دارند که کارش جلوه گری است و همین موجب سوءاستفاده هایی از بانوان و فروپاشی بنیان خانواده شده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با اعلام اینکه آنهایی که امروز در خارج از کشور شعار زن، زندگی و آزادی را سر می دهند هیچ نسبتی با معنا و جایگاه این کلمات ندارند، گفت: شهیده فاطمه اسدی توسط گروهکی که مدعی آزادیخواهی است به شهادت رسید.

رمضانی اضافه کرد: پیکر این شهیده بزرگوار که برای حمایت از همسر و خانواده اش با گروهک های ضدانقلاب درگیر شد، بعد از ۳۷ سال تفحص و تشییع شد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام سیاسی برآمده از مکتب اسلام حرمت و احترام به زن را تبلیغ و ترویج کرده است، یادآور شد: ایران بستری را فراهم کرده است تا زنان به جایگاه رفیعی که برایشان ترسیم شده برسند.

 معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان کارویژه زن را پرورش انسان خواند و اظهار کرد: زنان، شهید سلیمانی ها، حججی ها و شهریاری ها را تربیت می کنند.

رمضانی ادامه داد: بیش از ۶۰ درصد دانشجویان در دانشگاه های ایران را زنان تشکیل داده اند و این قشر در عالی ترین سطوح برنامه ریزی کشور حضور دارند و این بیانگر نقش و اهمیت بانوان در کشورما است.

وی بر داشتن بصیرت نسبت به مکرهای دشمنان تاکید کرد و گفت: دشمن برای پیش بردن نقشه های خود از کلمه ها و شعارهای زیبا استفاده می کند تا جوانان ما جذب آنها شوند که با هوشیاری نسل جوان ما تاکنون این ترفندها خنثی شده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان یادآور شد: افزایش آمار طلاق در جامعه بیانگر فاصله گرفتن از گفتمان اسلامی و زندگی شهدا است.

 

فرماندار کامیاران :

شهیده فاطمه اسدی الگوی ماندگار صیانت از خانواده است

فرماندار شهرستان کامیاران در ابتدای آیین نخستین دوره جایزه فاطمه اسدی با رویکرد معرفی و تجلیل از بانوان نمونه کُرد روستایی در غرب کشور که در کامیاران برگزار شد، ضمن خیر مقدم حضور حاضرین با اشاره به اینکه مردم این شهرستان ۴۱۵ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردند، اظهار کرد: اتفاقات و جانفشانی های زیادی در کردستان روی داده که در طول ۴۴ سالی که از عمر با برکت انقلاب اسلامی می گذرد تعدادی از آنها بازگو و شناسایی شده و تعدادی هم هنوز هم چون راز باقی مانده است.

کیوان شافعی ادامه داد: شهیده فاطمه اسدی به عنوان یک بانونی کُرد که با شهادت خود تبدیل به الگوی ماندگاری در عرصه صیانت از خانواده شد امروز برای همه مردم ما شناخته شده است.

فرماندار کامیاران خاطر نشان کرد : زنان کرد و زنان شهرستان نمونه های موفقی دارند که بنا داریم با برگزاری چنین برنامه هایی این نمونه های موفق را معرفی نماییم.

  

در ادامه این مراسم زینب اختری مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور اظهار کرد: انتخاب مناسب جایزه اقتدار و شهامت با نام زنی که جانانه ایستاد و جانش را فدای خانواده و مردم سرزمینش کرد بی شک امری ماندگار و جاودانه خواهد بود.

وی این جایزه را پایه گذار رویکردی برای معرفی زنان موفق و توانمند کشور خواند و افزود: نیاز به ‌شناسایی و معرفی چنین الگوهایی به نسل جوان و نوجوان کشورمان داریم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور گفت: یکی از ویژگی های منحصر به فرد شهیده فاطمه اسدی این است که فقط برای خود و خانواده اش فداکاری نکرد بلکه او دغدغه امنیت و آسایش مردم را هم داشت.

اختری اضافه کرد: این شهیده بزرگوار که نمونه زن کُرد شجاع و حامی همسر و فرزندانش است با فهم درست و تشخیص به موقع و خوب موقعیت برای حمایت از همسرش که برای کمک به مردم جان خود را به خطر انداخته بود، وارد میدان جنگ شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور ادامه داد: شهیده فاطمه اسدی برای حفظ کیان خانواده خود تلاش کرد و وارد رایزنی با دشمن شد و تا مرز شهادت پایداری و پافشاری کرد.

 

امام جمعه شهرستان کامیاران هم در این مراسم با بیان اینکه شهید فاطمه اسدی سند مظلومیت زنان این سرزمین در دوران جنگ تحمیلی است، اظهار کرد: به شهادت رساندن این زن شهیده نشان از خباثت اپوزیسیونی است که امروز از مقام زن سوءاستفاده می کند.

حجت الاسلام احمد زارعی ادامه داد: مردم ما که جنایت های دشمنان را دیدند باید قدر انقلاب اسلامی را بیشتر بدانند.

 

آغازگر این برنامه، یکی از شاعران کُرد بود که چند قطعه شعر کُردی و فارسی را در رثای شهادت “شهادت دمی با قدیسان حق نشستن است، شهادت چراغ شاه راه کبریایی است” و نقش مادر در خانواده، قرائت کرد.

در این جایزه از زنان هنرمند، نویسنده، رسانه ای، سمن محور، نام آوران، ورزشکاران، مبلغین دینی و مادران و همسران شهید روستا با اهدای تندیس و لوح سپاس تجلیل و قدردانی شد.

پیکر شهیده” فاطمه اسدی” پس از ۳۷ سال مفقود اثری در سال ۱۴۰۰ در مرز بین کردستان ایران و عراق تفحص و پس از آزمایش های “دی ان ای” هویت این شهیده مشخص شد.

در کنار برگزاری مراسم جایزه شهیده فاطمه اسدی نمایشگاه صنایع دستی از کسب و کارهای فرهنگی و هنری در محل نگارخانه از زنان کارآفرین سطح شهرستان شامل لباس کُردی،  غذاها و محصولات بومی منطقه برگزار شد.